My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Announcement

Please register!

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Misc.
  •  » adidas NMD R1 kommer snart att släppa

#1 2017-05-13 07:19:07

Helleman
n00b
Registered: 2017-05-13
Posts: 3
Dollars: 9
Bank: 0

adidas NMD R1 kommer snart att släppa

Utefter nyligen släppt en svart / vit randig iteration, är den nyintroducerade adidas billiga adidas skor online inställd att komma fram i en ren, vitvit finish snart. För att perfekt samordna med de varma månaderna framåt, är den snygga livsstilen sneakerna väsentligen definierad av sin övre och övre sockelliknande detalj på kragen för att säkerställa en snygg och bekväm passform. Tonal syntetisk detaljering framgår av varumärkets underskrift, trestripsmotiv som adormerar sidopanelerna, TPU-ögonblott och ytterligare syntetiska komponenter som pryder hälfliken och en behaglig boostsolenhet.

Heads up adidas nmd runner dam fans, vi har goda nyheter och dåliga nyheter. De goda nyheterna: En Triple White färgväg av adidas NMD R1 kommer snart att släppa lace. De dåliga nyheterna: Du enkelt kan ha svårt att plocka upp ett par eftersom det verkar vara ett begränsat utgåva. Det rapporteras att adidas NMD R1 Triple White kommer att släppa uteslutande hos Culture Nobleman, en känd australiensisk återförsäljare. Det all-vita paret kommer med vit på nätet övre, tapning, pods, Boost mellansula, gummi yttersula och präglad branding på hälen.

Den klassiska modellen adidas originals zx 700 rea innehar blivit ombyggd och omarbetad flera gånger, men vi kanske inte har sett en färgväg så lugn och cool som den här. Dessa sparkar tar en överväldigande grå bas med lite vit och arbetar i bakgrunden, medan pastell träffar hälen och tungan. Mint ses längs adidas varumärke 3-strips-logotyp och sneakers häl.

Anländer till adidas zx 500 dam billigt sommaren är den här nya färgväg som du ser ovanför, vilken innehar den bekväma och lätta löpare som drapades i en tonal neon grön nyans hela tiden. Hela övre, innerfodret, snören, mellansolen och även yttersålen innehar gjorts i neongrön. Skon är sammansatt av nät och läder på övre med en yttersula av gummi yttersula. Jag skulle kanske överväga att köpa ett par en dag men det blir inte den här neongrön färgväggen.

Offline

 

2017-05-13 07:19:07

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Misc.
  •  » adidas NMD R1 kommer snart att släppa

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting